Tutustu toteutettuihin töihimme

Sanoja tyytyväisiltä asiakkailtamme

 • Mikko Liukka - Vauhtisammakko

  Mikko Liukka

  Vauhtisammakko

  "Panda Turva:n henkilökunta myös tsemppasi juoksijoita ja LAULOI juoksijoille tapahtuman aikana!"

  Tässä tapahtumassa muuten tajusi jälleen kerran sen, mitä eroa on järjestyksenvalvojissa ja eri firmoissa jotka sitä tarjoavat. Panda Turva:n henkilökunta myös tsemppasi juoksijoita ja LAULOI juoksijoille tapahtuman aikana!

 • Laura Rantanen

  Elisa Aaltolan eduskuntavaalikampanja

  "Minulla oli jo aikaisemmin sellainen mielikuva, että Panda Turva erottuu positiivisesti kilpailijoistaan alalla ja se käsitys vahvistui."

  Teimme yleisötapahtumassa yhteistyötä Panda Turvan kanssa ja kaikki sujui hienosti. Myös tapahtuman osallistujilta tuli paljon hyvää palautetta turvallisuuspalvelusta. Minulla oli jo aikaisemmin sellainen mielikuva, että Panda Turva erottuu positiivisesti kilpailijoistaan alalla ja se käsitys vahvistui.

 • Janne Sundqvist

  Turun AMK

  "Panda Turva aina nopean ja luotettavan palvelun ammattilainen"

  Panda Turva aina nopean ja luotettavan palvelun ammattilainen.

 • Jussi Orbinski

  Ruissalo Promenadi

  "Kehuja sateli meidän asiakkailta koko viikonlopun ajan heistä. Iso suositus!"

  Meillä oli kolmen päivän tapahtumassa Pandaturvan järjestyksenvalvojat joista kaikki olivat todella ammattitaitoisia, mukavia ja todella hyviä asiakaspalvelijoita.

 • Pasi Ojala

  Rahtis

  "Bonafide Team-Players"

  Friendly and professional Panda-team with the customer service attitude and authority are always creating pleasant environment for customers as well as for staff...  Bonafide Team-Players

 • KP Ourama

  Nordic Fitness Expo

  "Toimii paremmin kuin se kuuluisa VR:n vessa."

  Panda Turvan järjestyksenvalvojilla on 260 kilometriä Lahteen, mutta ystävällinen ja asiantunteva palvelu ovat Nordic Fitness Expolle syyt tuoda pieni osa Turkua Lahteen.

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous

Palvelu jos haluan kysyä tarjouksen *

”Huikeaa duunia”

”Friendly and professional Panda-team with the customer service attitude and authority are always creating pleasant environment for customers as well as for staff ,,, Bonafide Team-Players”

Pasi Ojala, Wanha rahtilaiva owner