PAlvelu edellä

Olemme täällä auttaaksesi sinua

Täältä löydät mahdollisesti mieltäsi askarruttavia kysymyksiä. Jos et täältä kuitenkaan löydä etsimääsi, soita rohkeasti ja laita meille sähköpostia.

 • Täsmällinen
 • Aina tavoitettavissa
 • Tyytyväisyystakuu

Panda Turva rekrytoi jatkuvasti uusia turvallisuusalan lupauksia tai vanhoja konkareita. Ota puhelin reippaasti käteen ja soita niin katsotaan sinulle sopiva polku Pandan palvelukseen.

Panda Turva on läsnä kymmenissä tapahtumissa ympäri vuoden hyvinkin erilaisissa tehtävissä. Ota puhelin reippaasti käteen ja soita niin selvitellään, mikä on mahdollista ja mikä ei.

Niin järjestyksenvalvojan kuin vartijankin tehtäviin tulee olla koulutus. Panda Turva järjestää ympäri vuoden koulutuksia, ole yhteydessä niin etsitään sinulle sopiva koulutus ja koulutuspaikka.

Julkaisemme Internet-sivuillamme tai sosiaalisessa mediassa tietoja erilaisista koulutuksista. Seuraa kanavia ja jos ei sieltä löydy sopivaa niin soita meille ja katsotaan, mitä saadaan järjestymään.

toteutettuja töitämme

Referenssit

 • Laura Rantanen

  Elisa Aaltolan eduskuntavaalikampanja

  "Minulla oli jo aikaisemmin sellainen mielikuva, että Panda Turva erottuu positiivisesti kilpailijoistaan alalla ja se käsitys vahvistui."

  Teimme yleisötapahtumassa yhteistyötä Panda Turvan kanssa ja kaikki sujui hienosti. Myös tapahtuman osallistujilta tuli paljon hyvää palautetta turvallisuuspalvelusta. Minulla oli jo aikaisemmin sellainen mielikuva, että Panda Turva erottuu positiivisesti kilpailijoistaan alalla ja se käsitys vahvistui.

 • Janne Sundqvist

  Turun AMK

  "Panda Turva aina nopean ja luotettavan palvelun ammattilainen"

  Panda Turva aina nopean ja luotettavan palvelun ammattilainen.

 • Jussi Orbinski

  Ruissalo Promenadi

  "Kehuja sateli meidän asiakkailta koko viikonlopun ajan heistä. Iso suositus!"

  Meillä oli kolmen päivän tapahtumassa Pandaturvan järjestyksenvalvojat joista kaikki olivat todella ammattitaitoisia, mukavia ja todella hyviä asiakaspalvelijoita.